Meny

MostExcellent

Prenumerera på att få din inkorg!

Ingen spam - garanterad!

Ansluten

z35W7z4v9z8w

Första riket

Denna översyn kommer att undersöka betydelsen av Reich-konceptet. Historien om det första riket, det heliga romerska riket, betraktas i detalj.

Orions bälte i himlen

Vintern himmel på norra halvklotet är inte mindre nyfiken på astronomer än sommaren. Det är under denna period att ett stort antal ljusa noggranna stjärnor är tillgängliga för observation. Ett av de mest märkbara himmelska mönstren under den kalla årstiden är konstellationen Orion. Den har ett stort område och är känt på grund av flera ljusa armaturer i dess sammansättning, liksom igenkännbar form. En av de främsta "attraktionerna" av konstellationen är Orions asterismband.

Natalya Bestemyanova: biografi och personligt liv

"En kvinna är en bräcklig varelse som borde vara svag. För mig är detta tillstånd en lyx ", erkänner den olympiska mästaren. Även om det verkar, Natalia har ett lyckligt äktenskap och en underbar man, bredvid vem du kan tillåta dig att slappna av. Men inte i idrottarens natur - lugn och passivitet.

Turbojet-motorn igår och idag

Turbojetmotorn är en av de viktigaste mekanismerna som uppfanns under det tjugonde århundradet. Låt oss prata om vad som följde med denna upptäckt, vilka modeller är den här enheten idag och om det är möjligt att göra det själv.

Akhal-Teke häst: kostym, foto

Akhal-Teke hästen är en av de äldsta ridbäcken av fullblodiga hästar. För mer än fem tusen år sedan föddes den av representanter för folk som bor i det moderna Turkmenistans territorium och spelade en viktig roll i bildandet av sådana elitridar som den engelska raceringen Don, Trakehner och flera andra.

Collar Trench för nyfödda: recensioner

Inget nyfött barn är immun från förekomsten av komplikationer under arbetet. Den vanligaste typen av skada vid födseln är skada på livmoderhalsen. I detta fall är det nödvändigt att vidta brådskande åtgärder för att utesluta komplikationer och funktionshinder hos barnet. I händelse av sådan skada, kommer läkaren att föreskriva klädseln på Trench för nyfödda.

OK - hur mår det? Betydelse och synonymer

Vi hör ofta: "Normal!" Detta har blivit vanligt, men vad betyder ett adverb? Det uttalas så ofta och i olika sammanhang att meningen kan gå vilse i all denna mångfald. Låt oss prata om normen i personlig och social mening, men låt oss börja med det språkliga lagret.

Admiral Kuznetsov (flygplanbärare): egenskaper

Läran om den ryska flottan är sådan att det praktiskt taget inte föreskriver användningen av flygplanbärare. Det finns många orsaker till detta, men en av de viktigaste faktorerna är de enorma ekonomiska kostnaderna för att behålla sådana fartyg. Under Sovjetunionen togs de första stegen längs vägen för deras skapande, men det enda skeppet i denna klass i vårt land är admiral Kuznetsov.

Hur hittar du en likvärdig triangel?

Antalet formler som gör det möjligt att hitta området av en likvärdig triangel kan vara uppseendeväckande. Du borde inte vara rädd, du måste räkna ut det. Tillsammans med övning och erfarenhet kommer en förståelse för geometri.

Bön av Saint Panteleimon för helande

Det kommer en tid i varje persons liv när han speciellt behöver hjälp och stöd, råd och välsignelse från himmelska styrkor. Oftast är sådana tester knutna till problemen med ens eget eller nära människors hälsa, därför adresserar människor bön till Saint Agapit i Pechersk, Panteleimon Healer. Det är från dessa heliga att de oftast är uppmanade till helande.

Inosine pranobex: bruksanvisningar, analoger, recensioner

Varför och i vilken dos föreskrivs "Inosine Pranobex"? Instruktioner för användning av detta immunostimulerande läkemedel beskrivs i detalj i materialen i denna artikel. Du kan ta reda på om läkemedlet har analoger, biverkningar och kontraindikationer. Recensioner av äkta patienter presenteras också här.

Varför drömmer om en fladdermus: olika tolkningar

Om du är bland fans av skräckfilmer om vampyrer, så är du säkerligen aldrig plågad av frågan om vilken dröm om en fladdermus. Det du ser i en dröm uppfattas enbart som ett intryck från en ny visning. De som inte är angelägna om den här biografens genre kommer att vara väldigt nyfiken på att få veta tolkningen av sömn.

Torv som gödningsmedel

Under naturliga förhållanden bildas torv i svampiga områden, i områden med hög luftfuktighet och svår tillgång till luft. Eftersom den innehåller ca 60% kol, används den också som bränsle.

Shar Pei hundar: beskrivning, karaktär

Shar Pei är en väldigt rolig hund med små veck på kroppen. Men i själva verket är denna ras de riktiga hjältarna som utan tvekan överlevde hungersnöd, medeltida kinesiska krig och de kommunistiska repressionerna på 40-talet av förra seklet.

Tänder, cermet: recensioner och livslängd

Idag kan konstgjorda tänder införas från en mängd olika material till en patient. Metallkeramik är den mest populära av dem. Detta är en modern ortopedisk konstruktion i form av kronor och broar. Det är en metallbas, som upprepar form av en tand, täckt med ett tunt keramikskikt.

Ladda fler inlägg
arab bulgarisk katalansk danska Deutsch grekisk spansk finsk franska irländsk galiciska hindi Kroatisk ungerska indonesisk isländsk italienska japansk georgiansk korean lettisk makedonska Malay holländska norrman putsa slovakiska slovenska albansk serb svenska Swahili Thai Tagalog turkiska ukrainare vietnames